Com puc finançar amb una Fórmula Personal?

En el moment de la compra pots sol·licitar el fraccionament en còmodes terminis segons et convingui. Consulta les opcions disponibles al venedor o a la pàgina web.

En quants mesos puc finançar?

Des de 3 mesos fins a un màxim de 36.

La Fórmula personal té interessos?

Depenent de la modalitat de finançament que triïs. Sempre pots finançar a 3 mesos sense interessos (TAE 3,66% - 15,32%) i fins a 12 mesos en promocions especials.

Té alguna altra despesa associada?

En les modalitats de finançament sense interessos s'aplicaran uns mínims de despeses de gestió en funció de l'import finançat. Consulta’n les tarifes.

Com puc simular les quotes d’un finançament?

Cliqueu aqui per a simular les vostres quotes de les compres que vulgueu fraccionar en còmodes terminis tant als centres comercials com a les webs de venda del grup El Corte Inglés.

Com puc consultar els meus propers rebuts de finançament?

Per a consultar els propers rebuts d’un contracte “Fórmula Personal de Pagament”, podeu fer-ho, amb la vostra Contrasenya, des de l’àrea privada de la nostra pàgina web, cliqueu aquí, o a la nostra App Targeta de Compra d’El Corte Inglés (disponible per a iOS i Android) a l’apartat “Posició Global” o al resum de compres que posem a la vostra disposició de forma mensual.

Quants finançaments puc tenir en vigor?

No hi ha un límit preestablert per a sol·licitar finançaments.

Contacta amb nosaltres

Per ajudar-te amb els teus dubtes i consultes: 913 779 779

Per a les teves queixes i reclamacions: 900 818 283

Fer una consulta

Si no has trobat la resposta a les teves preguntes en els temes d'ajuda, fes la consulta i et respondrem al més aviat possible.

El captcha es un campo obligatorio