La Targeta té alguna despesa d'obertura o manteniment?

És totalment gratuïta, sense despeses d'obertura ni quota anual.

Quins avantatges financers té?
 • Pots triar entre diferents modalitats de pagament amb ajornament de les compres fins a 60 dies sense interessos.
 • T'ofereix la possibilitat de finançar les compres còmodament a través de diferents productes com Pagaments per quotes, Fórmules personals y Línies de crèdit que podràs personalitzar al teu gust.
Quins avantatges addicionals té?
 • Bonificacions en l'estacionament als aparcaments dels centres comercials fins a un màxim de 2 hores, per una compra al dia superior a 35€.
 • Pels pagaments que facis a Repsol, Campsa o Petronor rebràs el 4%, per gastar en les properes compres a El Corte Inglés. Més informació.
 • Controla les compres mensuals mitjançant un extracte detallat i amb la possibilitat d'accedir a la informació a través de la pàgina web.
 • Pots recuperar els tiquets perduts de manera àgil i senzilla per facilitar-te la devolució de les compres o accedir a les garanties.
 • Promocions exclusives per a clients amb la targeta de compra d’El Corte Inglés als nostres centres comercials com ara les Vendes Privades.
On puc utilitzar-la?

A totes les empreses del Grup: El Corte Inglés, Hipercor, Supercor, Telecor, Viatges El Corte Inglés, Bricor, Sfera, Seguros El Corte Inglés i Óptica 2000, així com en establiments adherits: gasolineres Repsol, Campsa i Petronor, Sephora, Bip & Drive i Tagus.

Com puc sol·licitar-la?

És molt senzill, a través de la pàgina web , al Servei d'Atenció al Client dels centres comercials o al telèfon 910 639 709.

Quina documentació necessito?

Fotocòpia del DNI o Targeta de Residència, justificant d'ingressos: nòmina, declaració de la renda o pensió i Mandat Sepa.

Com puc sol·licitar targetes addicionals? Com funcionen?

Alhora que sol·licites la targeta o posteriorment al Servei d'Atenció ó al Client dels nostres centres comercials. Les compres realitzades amb les targetes addicionals s’afegiran a les compres mensuals.

Quant de temps trigaran a lliurar-me-la?

Tan aviat com sigui aprovada, nosaltres t’avisarem perquè passis a recollir-la al Servei d'Atenció al Client dels nostres centres comercials.

Quines formes de pagament puc triar per a la targeta?

Pots triar entre dues modalitats de pagament:

 • Pagament Total Final de Mes. Les compres que facis al mes natural es carregaran al compte bancari l’últim dia del mes següent, sense interessos ni despeses de cap tipus.
 • Pagament Ajornat, segons les següents opcions:
  • Percentatge del saldo disposat. L'import mensual que pagaràs  serà el percentatge acordat sobre la totalitat del saldo disposat, més els interessos corresponents, amb un pagament mínim mensual de 45 €. En cas que el saldo disposat sigui inferior, s’hi carregarà la totalitat del mateix més els interessos corresponents.
  • Quantitat fixa mensual. L'import total mensual que pagaràs serà l'acordat, amb un pagament mínim de 45 €, i inclourà els interessos mensuals.
S'ha de renovar?

No, no té data de caducitat.

Fer una consulta

Si no has trobat la resposta a les teves preguntes en els temes d'ajuda, fes la consulta i et respondrem al més aviat possible.

Contacta amb nosaltres

Si necessites ajuda personalitzada, pots trucar al telèfon de Servei d'Atenció al Client.

913 779 779

També pots contactar amb nosaltres per correu electrònic

webfinanciera@elcorteingles.es